homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Online kennissessie ‘Wet Kwaliteitsborging; want voor je het weet is het zover!’

Online kennissessie ‘Wet Kwaliteitsborging; want voor je het weet is het zover!’

17 februari 2022

Geen tijd om achterover te leunen!
‘De beoogde startdatum van de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen en de Omgevingswet wordt na herhaaldelijk uitstel wederom opgeschoven; dit maal naar 1 oktober 2022 of 1 januari 2023’, dit schrijft minister De Jonge op 1 februari aan de Tweede en Eerste kamer. Het uitstel betekent niet dat er tijd is om achterover te leunen. Juist nu kun je beginnen met het opdoen van ervaring door te starten met proefprojecten. Doordat je voorbereid bent, hoef je straks niet meer te wennen aan de nieuwe situatie. Voor je het weet is het zo ver!

Treetop kennissessies
homeDNA is één van de softwarelabels van Treetop. Alle automatiseringsoplossingen voor de bouw met elkaar verbonden, dat is de kracht van Treetop. Treetop wil blijven informeren en inspireren door kennissessies te organiseren over bouwgerelateerde onderwerpen, door middel van gastsprekers en specialisten binnen Treetop. Wij nodigen je dan ook graag uit voor de kennissessie ‘Wet Kwaliteitsborging; want voor je het weet is het zover!’ op dinsdag 15 maart om 14.00 uur.

Gastspreker Woningborg
Iedere aannemer is op de hoogte van de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Maar hoe pak je dat nou verder aan? Hoe jij je bedrijf nu al kunt voorbereiden, leggen Jan Nijkamp (Woningborg) en Eileen van Zeijl (homeDNA) uit. In 45 minuten word je bijgepraat over de stand van zaken rondom de Wkb.

Kortom een interessante kennissessie om je voldoende handvatten mee te geven, zodat jij goed voorbereid bent voor de Wet Kwaliteitsborging.

Aanmelden kan!
Wil je je aanmelden voor deze gratis kennissessie? Dat kan! Schrijf je in via deze link in:‘Wet Kwaliteitsborging; want voor je het weet is het zover!’  Je ontvangt direct na het inschrijven per e-mail een bevestiging!

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.