homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Ondertekenen? Gewoon digitaal!

Ondertekenen? Gewoon digitaal!

20 maart 2020

oor het rechtsgeldig kunnen ondertekenen van documenten werkt homeDNA samen met Evidos, marktleider op het gebied van digitale identiteit en handtekening. Zij hanteren een veilige en gebruiksvriendelijke methode voor het ondertekenen van PDF bestanden.

Digitaal ondertekenen voor onder andere tijdens het bestelproces voor meer- en minderwerk zien wij als een belangrijke toevoeging aan de module Kopersbegeleiding. Het digitaal ondertekenen kan zowel via de computer als via mobiele devices, zoals smartphone en tablet. De verificatie vindt onder andere plaats via de mobiele telefoon van de koper.

Verschillende manieren van digitaal ondertekenen
Met het ondertekenen van de opdrachtbevestiging wordt er automatisch een opdrachtbevestiging in PDF gemaakt van al het gekozen meer en minderwerk. De ondertekening loopt via een SMS verificatie en uiteindelijk een digitale ondertekening. Na het ondertekenen wordt het document ondertekend teruggeplaatst. Met een legenda houdt homeDNA bij wat er wel/niet ondertekend is zodat de kopersbegeleiding ook een duidelijk overzicht heeft.

Ook kun je losse documenten laten ondertekenen, zoals offertes en een meer-minderwerk tekening.

Natuurlijk kunnen ook overeenkomsten, zoals de KAO worden ondertekend. Via deze weg gaat de overeenkomst langs meerdere partijen, waaronder administratie, de koper (en evt. partner) en de directie. Ook hierbij kan er een extra verificatie gebruikt worden, namelijk IDIN.

De kosten voor het digitaal ondertekenen zijn conform de prijs van Ondertekenen.nl.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.