homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Nieuws en projecten van onze gebruikers homeDNA

Nieuws en projecten van onze gebruikers

23 november 2016

In de afgelopen periode zijn er weer veel mooie projecten ingevoerd in homeDNA door onze gebruikers. De grote diversiteit in werkwijze maar ook in aard van de projecten vraagt om voortdurende innovatie. Hieronder een selectie uit het algemene nieuws en een aantal opvallende projecten van onze gebruikers:

Hendriks Bouw en Ontwikkeling realiseert De Uitkijk in Cuijk: zeer royale en betaalbare woningen aan de Kraaijenbergse Plassen in Cuijk.

Synchroon heeft niet alleen veel mooie en nieuwe projecten op de rol staan, zoals bijvoorbeeld Park Reehorst in Ede, maar keert ook regelmatig terug naar in het verleden gerealiseerde projecten. Enthousiaste bewoners komen aan het woord over hun ervaringen in de wijk in de “Hoe gaat het nu….” serie op hun website.

Het vernieuwende samenwerkings- en duurzaamheidsconcept Co-Green van Eigen Haard, ERA Contour, KOW en Oranje, heeft de Nyenrode Supply Chain Award 2016 gewonnen

In het pittoreske Brielle realiseert Hazenberg  in opdracht van Blauwhoed De Heeren van Maerlant. Het project bestaat uit stadswoningen, bungalows, herenhuizen en XL stadsvilla’s en bevindt zich aan de voet van de groene stadswal, op loopafstand van het centrum.

Het vorderen van Plan Hoogendijck van Van Arnhem Bouwgroep is te volgen via de drone updates via Facebook en woneninbeusichem.nl.  Ook realiseren zij Het Dok op een prachtige plek in Dordrecht met uitzicht over het Wantij.

Ballast Nedam zet de module kopersbegeleiding in bij De Bonte Specht in Lisse.

Heel veel keuzemogelijkheden biedt het project Hortus in Utrecht van OOMS. Dit zeer duurzame project biedt niet alleen qua inrichting veel verschillende opties, maar ook een enorme diversiteit aan gevels.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.