homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Treetop-220823-135625

Nieuwe medewerkers razendsnel onboarden met homeDNA!

Zijn er recentelijk nieuwe mensen aangenomen en staan ze al te trappelen om met homeDNA aan de slag te gaan, maar hebben jullie niet de tijd en de ruimte om ze te trainen? Dit nemen wij graag uit handen!

HomeDNA onderdeel van onboarding
Heb jij dit jaar goede voornemens om meer uit je homeDNA pakket te halen? Geen probleem, wij helpen graag.

Wij weten als geen ander dat nieuwe collega’s eerst goed ingewerkt moeten worden, voordat zij lekker met homeDNA kunnen werken. Voor velen bedrijven is de applicatie van homeDNA dan ook een groot onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Ook weten we allemaal dat het inwerken van een nieuwe collega een tijdrovend proces is. Onze medewerkers helpen je dan ook graag met persoonlijke begeleiding en herkenbare praktijkvoorbeelden tijdens een online training. Zo halen zij zeker weten alles uit de homeDNA applicatie.

Begin vroeg!
Laat nieuwe medewerkers homeDNA in een vroeg stadium eigen maken. Wij zorgen ervoor dat de inwerkperiode wat betreft het inwerken met homeDNA als duidelijk, volledig en plezierig wordt ervaren. Jullie hebben er geen omkijken naar!

Een goed begin is het halve werk! Gebruik maken van onze helpende hand? Vul hieronder het formulier in en wij nemen

 

Treetop academie

Met een ruim trainingsaanbod aan de treetop academie leer jij gegarandeerd meer uit je softwarepakket te halen. Bekijk snel het aanbod en schrijf je in om een ochtend of middag uit de waan van de dag te stappen en meer te leren om jouw werk met homeDNA makkelijker te maken. Klik hier om het trainingsaanbod voor de modules Kopersbegeleiding, Bouwkwaliteit, Service & onderhoud en Renovatie & Groot onderhoud te bekijken.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.