homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Nieuwe gebruikers Stebru, Gebr. Blokland en Hegeman homeDNA

Nieuwe gebruikers Stebru, Gebr. Blokland en Hegeman

21 november 2017

Onlangs mochten wij weer een aantal nieuwe gebruikers verwelkomen. Wij stellen hen, en een aantal van hun mooie projecten, graag aan je voor.

Gebroeders Blokland van start met module Service & Onderhoud

Gebroeders Blokland uit Hardinxveld-Giessendam gaat van start met de module Service& Onderhoud. Het is de bedoeling dat ook de reeds opgeleverde woningen voor het garantieproces met homeDNA gaan werken. Bij deze overstap heeft ons team geholpen met het overzetten van diverse actuele projecten. Eén van de mooie projecten van Gebroeders Blokland is het project Roos 2.0 in Barendrecht: een mooi, hedendaags tuindorp dichtbij alle uitvalswegen én recreatie.

Stebru aan de slag met module Verkoop én Kopersbegeleiding

Stebru uit Nieuwerkerk a/d IJssel gaat van start met de module Verkoop én de module Kopersbegeleiding. Op het Rotterdamse Katendrecht ontwikkelen zij momenteel een bijzonder project dat op een creatieve en groene manier gebruik maakt van de beschikbare ruimte in de stad: De Groene Kaap. De Groene Kaap gaat ruimte bieden aan zowel gezinswoningen als appartementen in diverse prijsklassen en oppervlakten. De start verkoop vindt plaats op 27 november a.s.

Hegeman Bouwgroep kiest voor de Bouwkwaliteit App

Hegeman Bouwgroep, met vestigingen in Almelo, Zwolle en Hengelo, is van start gegaan met de Bouwkwaliteit App. Onder de eerste ingevoerde projecten bevinden zich ook diverse renovatie/groot onderhoudsprojecten. Wij wensen hen veel werkplezier en gemak toe met de nieuwe werkwijze.

Pilotproject Van Schijndel Bouwgroep

Van Schijndel Bouwgroep uit Geffen voert op dit moment een pilotproject uit met de Bouwkwaliteit App in Tilburg. Het gaat om de aantrekkelijke nieuwe gezinswijk Willemsbuiten. Willemsbuiten valt op door de onderverdeling in een aantal kleinere, overzichtelijke “buurtjes”. Wij hopen dat de pilot voorspoedig verloopt en wensen hen een succesvolle realisatieperiode toe.

Voor alle nieuwe gebruikers geldt dat wij hen, op maat, met raad en daad terzijde staan tijdens de implementatie. Ben je ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van homeDNA voor jouw organisatie of in eerste instantie voor een specifiek project? Wij laten je graag vrijblijvend kennismaken met de mogelijkheden, neem gerust contact op voor een afspraak.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.