homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Nieuw- de Renovatie App! homeDNA

Nieuw: de Renovatie App!

30 september 2019

De nieuwe Renovatie App is ontwikkeld voor wooncoaches en bewonersbegeleiders om het contact met (aanstaande) bewoners te faciliteren op locatie tijdens renovaties, groot onderhoud en/of verduurzamingsprojecten. De nieuwe app synchroniseert uiteraard met de integrale omgeving van homeDNA en vormt een aanvulling op bijvoorbeeld de module Renovatie en Groot Onderhoud.

Klantgegevens aanmaken, wijzigen of bijwerken

Met de app maak je, bijvoorbeeld tijdens een voorbereidend huisbezoek of een warme opname, eenvoudig een nieuwe klant aan voor een bepaald adres of bouwnummer. Ook is het mogelijk om ter plekke klantgegevens aan te passen of bij te werken.

Gespreksverslagen

Met gespreksverslagen breng je (uitvoerende) collega’s op de hoogte van de situatie ter plekke of van bijzonderheden met betrekking tot de bewoner. De gespreksverslagen zijn alleen in te zien door collega’s, niet door de bewoner zelf.

Bewonerskeuzes bekijken, opslaan en bestellen

Met de app kunnen bewonerskeuzes samen worden doorgenomen en besteld met de bewoner. Het is mogelijk om opmerkingen te verwerken of de bewoner direct akkoord te laten gaan middels het zetten van een handtekening. Na het opslaan worden de bewonerskeuzes gesynchroniseerd met de webomgeving en toegevoegd aan een bestellijst. Vanuit deze omgeving kunnen de gekozen opties direct worden omgezet naar een meterkastlijst voor de uitvoering.

Ook in nieuwbouwsituaties te gebruiken

Heb je in nieuwbouwsituaties te maken met een doelgroep of een situatie waarbij het wenselijk is om samen (beperkte) bewonerskeuzes uit te zoeken en te bestellen, bijvoorbeeld voor huurwoningen? Ook dan is de Renovatie App een handige tool voor het begeleiden en uitvoeren van dit proces. Het is mogelijk om naast de app het online woningdossier als naslagwerk te gebruiken.

 

Meer weten? Lees ook de uitgebreide informatie over de Renovatie App. Wil je nu al meer weten of direct aan de slag, en ben je al gebruiker van één of meerdere modules van homeDNA? Neem dan contact op met onze supportdesk om te starten met de Renovatie App. Ben je nog geen gebruiker, maar wel geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het begeleiden van renovatie- en groot onderhoudstrajecten? Neem gerust contact op voor een demo en een vrijblijvende wederzijdse kennismaking.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.