homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Motivational Monday met Susan homeDNA

Motivational Monday met Susan

23 oktober 2017

Na Eileen en Vivian is nu onze directeur Susan van Beek aan de beurt in deze serie. In deze Motivational Monday vertelt zij welk motto haar inspireert tijdens haar werk.

Great things in business are never done by one person. They are done by a team of people.

Een systeem als homeDNA komt niet van de één op de andere dag tot stand, en zeker ook niet door één persoon. Met homeDNA timmeren wij nu al 10 jaar aan de weg, maar in dit veld is het extra belangrijk om je voordeel te doen met nieuwe inzichten. Goede software voorziet in een reële behoefte en biedt ook ruimte voor meerdere invalshoeken en manieren van gebruik. Dit komt alleen tot stand door de inbreng van diverse mensen. Gaandeweg wordt ons systeem steeds omvangrijker. Doordat er meerdere mensen betrokken zijn bij de ontwikkeling en wij elkaar blijven bevragen, bewaken we de gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en actualiteit.

Als directeur ben ik vaak het gezicht van de organisatie bij eerste ontmoetingen en events. Juist het idee dat er achter de schermen een team klaarstaat van mensen met hun eigen unieke talenten en aandachtsgebieden, geeft mij een stevige basis. Voor de meer specialistische technische vragen, bijvoorbeeld bij het creëren van koppelingen, zetten we de experts bij elkaar aan tafel. Mijn rol is dan om de grote lijn te bewaken, en op langere termijn doelen te stellen die we als team graag willen bereiken.

Samenwerking met gebruikers

Wat voor homeDNA als organisatie belangrijk is, geldt evenzeer voor de samenwerking met onze gebruikers. Uiteraard bedenken wij zelf nieuwe functionaliteiten en wordt er uitvoerig getest. De input van verschillende mensen en organisaties die dagelijks met homeDNA werken is echter onmisbaar. Ervaringen uit de praktijk roepen soms onvoorziene situaties en vragen op. Juist die momenten bieden een uitgelezen kans om ons systeem te verbeteren. In die zin zijn gebruikers eveneens een belangrijk onderdeel van ons team.

Samenwerking in de keten

Onze gebruikers opereren meestal ook niet alleen. Een goede samenwerking tussen collega’s onderling, met toeleveranciers en onderaannemers en zelfs met kopers maakt het verschil. In de praktijk blijkt dat het formuleren van doelen, monitoren en evalueren een positieve bijdrage levert aan de verbetering van interne en externe werkprocessen. Doordat onze gebruikers eenvoudiger met elkaar kunnen communiceren en rapportages kunnen raadplegen, wordt de samenwerking in de keten geoptimaliseerd. Dat resulteert in meer werkplezier en betere resultaten. Het is inspirerend om daar als ontwikkelaar van software nauw bij betrokken te zijn!

Susan van Beek
Directeur homeDNA
Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.