homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Motivational Monday met Eileen homeDNA

Motivational Monday met Eileen

21 augustus 2017

We vertellen vaak over ons systeem, maar minstens zo belangrijk zijn onze medewerkers. Tenslotte zijn zij de drijvende kracht achter nieuwe ontwikkelingen, hulp bij implementatie en ondersteuning van gebruikers. De mensen van homeDNA stellen zichzelf vanaf nu voor in een nieuwe serie. Eén keer per maand vertelt een van onze medewerkers over hun drijfveren en inspiratie. Eileen van Galen is voor veel gebruikers van homeDNA al een bekend gezicht. Zij begeleidt de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten, helpt bij implementatie en geeft trainingen. Ze vertelt hieronder welk motto haar inspireert bij haar werkzaamheden en waarom.

 

“Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.”

 

Coming together

Wanneer je werkt bij een softwarebedrijf als het onze, ben je eigenlijk nooit klaar met je werkzaamheden. Wanneer het systeem is geïmplementeerd bij één van onze gebruikers, begint het eigenlijk pas. Veel van onze nieuwe functionaliteiten worden ontwikkeld op basis van vragen uit de praktijk, en ook optimaliseren doen we op basis van gesprekken met onze gebruikers.

Keeping together

Wanneer we op basis van signalen in de markt en ideeën van onze gebruikers nieuwe functionaliteiten of zelfs een geheel nieuwe app ontwikkelen, ga ik uitgebreid met gebruikers om de tafel. Het is van belang dat ik precies begrijp wat voor de gebruikers van belang is. Wat wil de organisatie en waarom? Alleen zo kan ik de vertaalslag maken van de praktijkvraag naar een programma van eisen en beschrijving voor de techniek. Een belangrijk onderdeel van een succesvolle samenwerking bestaat dus uit goede communicatie.
Uiteraard zijn we trots op wat we tot nu toe hebben bereikt met homeDNA, maar zonder nauw contact en een prettige samenwerking van onze gebruikers was dit niet mogelijk geweest.

Working together

Met veel van onze gebruikers hebben wij een lange relatie. Je leert elkaar steeds beter kennen en kan daardoor ook inspelen op elkaars wensen. Natuurlijk lopen zaken ook weleens anders dan gepland, maar wanneer er wederzijds vertrouwen er is, blijft de prettige werkrelatie in stand. Het is voor mij ontzettend inspirerend om iedere keer weer een stapje verder te gaan. Wanneer ik zie dat de functionaliteiten die we samen met de gebruiker hebben bedacht in de praktijk prettig werken en echte meerwaarde hebben voor de organisatie, ben ik iedere keer weer blij. Zo wordt homeDNA nog completer, met iedere update.

      Eileen van Galen
Implementatie en ontwikkeling
Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.