homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen!

Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen!

21 januari 2021

Het is feest bij homeDNA, want we vieren maar liefst twee mijlpalen: Eileen is alweer 6 jaar in dienst en Vivian 5! Dat betekent dat de vlag uit kan en de slingers opgehangen kunnen worden, want we zijn nog steeds ontzettend blij met deze twee absolute toppers.


Eileen: 6 jaar in dienst!

Eileen stond aan de wieg van homeDNA 2.0 en zorgt er al jaren voor dat de implementatie tot in de puntjes is geregeld. Ze belt, mailt en komt op locatie. Hierdoor beginnen klanten met een vliegende start aan de nieuwe projecten, maar ook wij als collega’s. Zowel tijdens als na de implementatie staat Eileen voor iedereen klaar. Ze geeft energie aan anderen, door haar werk met zoveel passie uit te voeren. We zijn trots op deze supercollega!

 

Vivian: 5 jaar in dienst!

Toen Vivian bij ons kwam werken was homeDNA 2.0 zo ongeveer net gelanceerd. Je kunt dus zeggen dat ze bijna vanaf het begin betrokken is geweest bij de verdere ontwikkeling van het huidige systeem. Hierdoor is zij, net als Eileen, een wandelende homeDNA wiki en onmisbaar in het team. Vivian staat 100% klaar voor klanten en collega’s en gaat niet weg voordat het is opgelost. Dat blijkt alleen al uit de zorg voor onze mailbox. Die heeft ze standaard voor 17:00 uur leeg, zodat wij de volgende werkdag met een schone lei kunnen beginnen. Dat is nog eens ontzorgen!

Op naar het 10-jarig jubileum dames 😊

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.