homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Maak het jezelf makkelijk met de Checklijsten App

Maak het jezelf makkelijk met de Checklijsten App

22 februari 2022

Maak het je uitvoerders, maar ook externe partijen zoals de leveranciers of externe kwaliteitsborgers nog makkelijker om de kwaliteit van het gemaakte werk te borgen.

Geen tablet maar wel een mobiele telefoon? Alle gebruikers die in de Bouwkwaliteit App kunnen inloggen, kunnen dit ook op de mobiele versie: de Checklijsten App. Hier vul je de checklijsten op een gemakkelijke, overzichtelijke en snelle manier in. Je maakt het op deze manier voor je uitvoerders, maar ook externe partijen zoals de leveranciers of externe kwaliteitsborgers nog makkelijker om de kwaliteit van het gemaakte werk te borgen. Zeker met het oog op de Wet Kwaliteitsborging die eraan zit te komen.

Omdat de mobiele telefoon een kleinere device is dan de tablet is het niet mogelijk om via de Checklijsten App meldingen op een bouwnummer te maken. Wel kunnen er achter de vragen opmerkingen en/of afbeeldingen worden toegevoegd en zijn de overige functies van de app hetzelfde zoals onze gebruikers gewend zijn in de Bouwkwaliteit App.

Opslaan en afronden
Is alles juist ingevuld, dan kan de checklijst afgerond worden. De afgeronde checklijst is diezelfde dag nog te zien in de app, daarna verdwijnt de checklijst uit de lijst en is het via de webapplicatie te raadplegen. Een checklijst in etappes invullen? Geen probleem! Je kunt ook een concept opslaan in de app. Na het afronden of opslaan van de checklijst, synchroniseer je de app, zodat deze voor alle betrokkenen beschikbaar is.

Webapplicatie homeDNA
Via de webapplicatie is het mogelijk om aan te geven welk bedrijf, welke checklijst kan zien en vervolgens kan invullen. Zo voorkom je dat gebruikers onnodig veel checklijsten zien en het overzicht houden, of omdat je wilt dat externe partijen de interne checklijsten niet mogen zien.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! info@homedna.nl of 010 – 450 63 56.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.