homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Kwaliteitsborging in homeDNA- gebruik de checklijsten

Kwaliteitsborging in homeDNA: gebruik de checklijsten

27 februari 2020

Nog minder dan een jaar voordat de nieuwe Wet Kwaliteitsborging van kracht wordt. In dat kader helpen we onze gebruikers graag alvast op weg met kwaliteitsborging in homeDNA. Dat kan onder andere met checklijsten.

Zo voeg je checklijsten toe
Alle checklijsten/ keuringen die je wilt gebruiken tijdens het bouwproces kun je zelf samenstellen, opmaken en onderverdelen in verschillende categorie├źn. Tijdens het toevoegen van een checklijst bepaal je zelf welke vragen hier aan toegevoegd worden. Hiervoor zijn er verschillende soorten vraagtypes die gebruikt kunnen worden.

Zo voer je controles uit met een checklijst
De checklijst wordt doorlopen met de volgorde en type vragen die van te voren bepaald is. Per controle vraag kan er onderbouwing worden toegevoegd door middel van foto’s en/of een extra aantekening. Om de checklijst in te vullen gebruik je de Checklijsten App of Bouwkwaliteit App.

Wie hebben toegang tot een checklijst
Het invullen van checklijsten is beschikbaar voor het uitvoerende team. Daarnaast is het ook mogelijk om een checklijst voor een specifieke leverancier / onderaannemer beschikbaar te stellen. Ook externe borgers kunnen op deze manier toegang krijgen om de kwaliteitscontroles via homeDNA te doen en de bewijsvoering in homeDNA te bekijken.

Het complete consumentendossier
Ook kopers kunnen door het Online Woningdossier toegang krijgen tot een compleet opgebouwd consumentendossier. Als aannemer bepaal je zelf of de kwaliteitskeuringen met kopers gedeeld worden in het online woningdossier.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.