homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Koppeling met VIOS trappen voor Kopersbegeleiding homeDNA

Koppeling met VIOS trappen voor Kopersbegeleiding

17 september 2019

Bij het ontwikkelen van homeDNA proberen we waar mogelijk de verbinding te zoeken met andere partijen, zodat onze gebruikers én hun klanten zo efficiënt mogelijk kunnen werken met ons systeem. In de module Kopersbegeleiding bieden wij daarvoor diverse koppelingen met leveranciers. Zo is ook de koppeling met VIOS trappen onderdeel van onze basislicentie Kopersbegeleiding.

 

Over VIOS 

 

VIOS is marktleider in de Nederlandse trappenmarkt. Heel wat (nieuwbouw)woningen worden en zijn uitgerust met een VIOS-trap. VIOS investeert, vanuit hun eigen fabriek, op verschillende manieren in innovatie. Enkele voorbeelden zijn eigen software voor effectief houtgebruik, het gebruik van een bouwtrap om een nieuwe trap te sparen en eenvoudig te monteren trapladen. Veel van onze gebruikers kiezen voor het toepassen van een VIOS-trap in hun nieuwbouwprojecten. Om het hen én de woonconsument zo eenvoudig mogelijk te maken, is er een koppeling tussen de online omgeving van VIOS en homeDNA.

 

Eenmalig koppelen per project 

 

De koppeling is per project van tevoren in te richten. Wanneer deze is geactiveerd, kunnen kopers vanuit hun online woningdossier, zonder opnieuw in te loggen, direct naar de online omgeving van VIOS. Wanneer de koper een keuze heeft gemaakt en besteld in de VIOS-omgeving, wordt de bestelling ook weer teruggekoppeld naar het bestelproces van de koperskeuzes in homeDNA.

 

Meer weten? 

 

Ben je gebruiker van onze module Kopersbegeleiding en wil je meer weten over deze koppeling of een van de andere koppelingen met leveranciers? Ons supportteam vertelt je graag meer en helpt je op weg met een handige checklist om de koppeling in te stellen. Ben je nog geen gebruiker en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking of een presentatie voor je gehele team.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.