homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Koppeling met Svedex Deur+ homeDNA

Koppeling met Svedex Deur+

22 mei 2018

Svedex is één van de grootste deurenleveranciers in ons land. Veel van onze gebruikers maken gebruik van de service van Svedex en bieden een Svedex-deur aan in hun kopers- of bewonerskeuzelijst. Reden te meer voor een handzame koppeling om het voor de kopers of bewoners en de organisatie makkelijker te maken om de bestellingen te beheren.

Vorig jaar werd al een begin gemaakt met een Single Sign-On (SSO) koppeling. Vanuit het woningdossier kan hiermee, zonder opnieuw te hoeven inloggen, de persoonlijke Svedex Deur+ omgeving geopend worden. Hierop volgend is het nu mogelijk geworden om de geplaatste bestelling ook direct in homeDNA, bij de totale bestelling van de klant, te laten landen.

Persoonlijke Svedex Deur+ omgeving

Svedex Deur+ is een persoonlijke omgeving per bouwnummer/adres. Een koper of een bewoner ontvangt dus bij zijn bouwnummer/adres een eigen inlogcode, waarmee zelfstandig is in te loggen in het Svedex portaal. Wanneer de inlogcode bij het bouwnummer in homeDNA wordt ingevoerd, wordt het voor de koper/bewoner ook mogelijk om via het woningdossier naar de persoonlijke omgeving te gaan. Dit kan dan zonder opnieuw te hoeven inloggen.

In de Deur+ omgeving kan de klant voor meerdere ruimtes in de woning deuren bestellen. Er kan gekozen worden uit deurtypes, garnituur, kozijnen en bijvoorbeeld met of zonder glas. Over het samenstellen van de deurset kan meerdere dagen worden gedaan, want in de winkelwagen worden de keuzes verzameld en opgeslagen. Als de klant uiteindelijk tevreden is, kan de bestelling van alle gekozen deuren in één keer worden afgerond.

Bestelde deurset automatisch bij totaalbestelling in homeDNA

Als de koppeling tussen Svedex en homeDNA is gemaakt en de klant rondt zijn bestelling in Deur+ af, komt de offerte direct door naar homeDNA. Deze wordt dan bij de andere bestelde opties van de klant geplaatst, zodat alle bestellingen per klant op één plek zijn te raadplegen. De nieuwe offerte uit Svedex wordt gearceerd weergegeven, zodat het voor de kopers- of huurdersbegeleider uitgelicht wordt dat er een nieuwe actie is. De offerte dient in homeDNA te worden beoordeeld en bevestigd, net zoals de bestellingen uit het woningdossier. Een PDF-versie van de offerte uit Svedex wordt standaard als bijlage aan de bestelde optie toegevoegd.

De koppeling genereert voor de offerte uit Svedex automatisch een naam en optienummer. Deze zijn nanderhand vrijblijvend aan te passen, zodat de opties uit Svedex kunnen worden aangepast naar de eigen notering die binnen de organisatie gehanteerd wordt. Zo houd je alles voor het interne werkproces ook uniform.

Bied jij Svedex-deuren aan in de kopers- of bewonerskeuzelijst en wil je het gemak vergroten? De koppeling met Svedex is een vast onderdeel van onze basislicentie en na eenmalig activeren dus gratis te gebruiken bij al je projecten! Ben je leverancier en benieuwd of een dergelijke koppeling ook mogelijk is voor jouw product? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.