homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Koppeling met Nieman Kwaliteitsborging homeDNA

Koppeling met Nieman Kwaliteitsborging

07 maart 2019

Onze checklijstfunctie in de Bouwkwaliteit App is één van de manieren waarop wij de nieuwe wijze van kwaliteitsborging faciliteren. Organisaties kunnen zelf checklijsten voor kwaliteit en veiligheid aanmaken. Het is echter ook mogelijk om checklijsten van een externe kwaliteitsborger te importeren. Zo hebben wij een koppeling waarmee de checklijsten van Nieman Kwaliteitsborging direct geïmporteerd kunnen worden in de homeDNA-omgeving. De checklijstkoppeling met Nieman wordt op het moment gebruikt door ERA Contour als onderdeel van een pilot.

Over Nieman Kwaliteitsborging

Nieman Kwaliteitsborging is onderdeel van de Nieman Groep. Nieman Kwaliteitsborging ontwerpt risicogerichte kwaliteitszorgsystemen voor afzonderlijke projecten of organisatiebreed. Verder inspecteren zij gebouwen op kwaliteit in brandveiligheid, akoestiek en bouwfysische prestaties, zoals luchtdichtheid, waterdichtheid en thermische kwaliteit.

Checklijsten importeren 
De koppeling met Nieman Kwaliteitsborging maakt het mogelijk om checklijsten in de online omgeving van homeDNA te laden, zodat ze vervolgens ter plaatse gebruikt kunnen worden in de Bouwkwaliteit App. Deze checklijsten zijn opgesteld door Nieman op basis van de vereisten voor de bedoelde onderdelen en onderwerpen en zijn, anders dan de eigen checklijstfunctie van homeDNA, niet aan te passen of te bewerken door gebruikers in homeDNA. Op die manier blijft de consistentie van het controleproces, op basis van de Nieman lijsten, gewaarborgd. Checklijsten zijn te bekijken en ook weer te evalueren via de rapportagefunctie in homeDNA.

Werk je met een andere kwaliteitsborger? Veel onderdelen van ons systeem zijn zo gemaakt dat we in een universele programmeertaal gegevens kunnen aanleveren. Ook met andere partijen kan dus eventueel een koppeling gerealiseerd worden. Wil je meer weten over de werking van onze koppeling met Nieman Kwaliteitsborging of de mogelijkheid om te koppelen met een andere partner? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.