homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Koppeling homeDNA en MijnDeur.nl-omgeving Berkvens

Koppeling homeDNA en MijnDeur.nl-omgeving Berkvens

16 april 2019

Het woningdossier maakt het mogelijk voor kopers (of bewoners) om zich te oriënteren op de afwerking van hun woning en direct te bestellen. Sommige toeleveranciers van producten hebben echter ook een eigen online omgeving waarin consumenten hun bestellingen kunnen plaatsen. Met een koppeling tussen beide omgevingen maak je optimaal gebruik van het woningdossier van homeDNA én de online omgeving van een toeleverancier. Onlangs realiseerden we samen met Berkvens een koppeling. Hierdoor wordt bestellen nog eenvoudiger voor kopers of bewoners, en nog overzichtelijker voor de kopersbegeleider.

Over Berkvens

Berkvens levert mooie, functionele en duurzame binnentoegangsoplossingen, voor woningen en utiliteitsbouw. Hun assortiment bestaat uit een breed scala aan  binnendeur-kozijncombinaties, die zij zelf monteren in gebouwen, vlak vóór de oplevering.

De werking van de koppeling met Berkvens

Vanuit het woningdossier kunnen kopers met een zogenaamde Single Sign-On koppeling (SSO) direct door naar de Mijndeur.nl-omgeving van Berkvens. In deze omgeving kan de klant voor meerdere ruimtes in de woning deuren bestellen. Er kan gekozen worden uit deurtypes, garnituur, kozijnen en bijvoorbeeld met of zonder glas. Over het samenstellen van de deurset kan meerdere dagen worden gedaan, want in de winkelwagen worden de keuzes verzameld en opgeslagen. Als de klant uiteindelijk tevreden is, kan de bestelling van alle gekozen deuren in één keer worden afgerond.

Bestelling direct door naar woningdossier en werkomgeving van de kopersbegeleider

Wanneer de klant de bestelling in deze omgeving definitief afrondt, komt de offerte direct door naar homeDNA. Deze wordt dan bij de andere bestelde opties van de klant geplaatst, zodat alle bestellingen per klant op één plek zijn te raadplegen. Deze bestelling wordt gearceerd weergegeven, zodat het voor de kopers- of huurdersbegeleider duidelijk is dat er een nieuwe actie is. De bestelling dient in homeDNA te worden beoordeeld en bevestigd, net zoals de andere bestellingen uit het woningdossier. Een PDF-versie van de bestelling in de Mijndeur-omgeving wordt standaard als bijlage aan de bestelde optie toegevoegd. Wanneer de kopersbegeleider in homeDNA de bestelling definitief maakt, en hierdoor op de meterkastlijst verschijnt, gaat er ook een seintje terug naar Berkvens. De bestelling wordt dan bij hen direct geaccordeerd en gaat het bestelproces in.

Bied je Berkvens-deuren aan in de kopers- of bewonerskeuzelijst en wil je het bestelproces stroomlijnen voor de klant en voor je eigen organisatie? Of ben je leverancier van een of meerdere gebruikers van homeDNA en heb je interesse om een koppeling te realiseren? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.