homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Inzet homeDNA op een groot aantal nieuwe projecten

Inzet homeDNA op een groot aantal nieuwe projecten

1 juli 2016

In de afgelopen periode hebben wij een groot aantal nieuwe klanten en dus nog meer nieuwe gebruikers mogen verwelkomen. Het vertrouwen dat uit de keuze voor homeDNA spreekt, is voor ons een extra stimulans om voortdurend te innoveren. Onze webapplicatie en apps worden nu in veel verschillende fasen toegepast op een breed scala van projecten. Juist het feit dat de applicatie en apps door steeds meer gebruikers in verschillende situaties worden toegepast, levert ons veel waardevolle feedback op. In de regelmatige updates worden ervaringen uit de praktijk vertaald in nog intuïtiever, efficiënter en prettiger werken.

Een selectie van projecten en bedrijven waar homeDNA ingezet wordt:

Bunnik Bouw zet homeDNA in op project De Singel in nieuwbouwwijk De Plantage te Geldermalsen.

Corvers & van Veldhoven B.V. zet homeDNA in op project Spiegelvloot (Dinteloord, 28 woningen) en De Triangel (Alphen aan den Rijn, 27 eengezinswoningen en 24 appartementen).

De Maese Woningen zet homeDNA in bij de renovatie  van Rise Residences Sorghvliet (Den Haag, 21 appartementen).

Hendriks Bouw en Ontwikkeling zet homeDNA in op Park Dillenburg in Drunen en op project Hutgraaf in Beuningen: een ontwikkeling op de locatie van de voormalige voetbalvelden. Tussen de woningen is een park voorzien.

Janssen de Jong zet homeDNA in bij project Gouds Geluk in de nieuwbouwwijk Westergouwe in Gouda.

Ooms Bouw & Ontwikkeling zet homeDNA in bij project Hortus, project Langerak en project Bangert Bonheur.

Stabo Bouw zet homeDNA in bij de realisatie van een villa in Andijk en bij een schilrenovatie  in Bovenkarspel van 43 woningen.

Volgende keer vertellen wij graag meer over een aantal nieuwe gebruikers en projecten, en zetten wij ook een aantal projecten van organisaties in het zonnetje die al geruime tijd met homeDNA werken. Hun feedback en suggesties voor nieuwe functionaliteiten hebben in belangrijke mate bijgedragen aan de ontwikkeling van het systeem tot op heden.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.