homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates In het zonnetje- Bouwbedrijf Remmers homeDNA

In het zonnetje: Bouwbedrijf Remmers

03 december 2019

In onze nieuwsberichten vertellen we regelmatig over hoe wij een prettig digitaal werkproces voor alle betrokkenen willen faciliteren. Vandaag lichten we graag Remmers Bouwgroep uit.

Over Remmers Bouwgroep
Remmers is een familiebouwbedrijf uit Tilburg en heeft de ontwikkeling meegemaakt van timmerman naar grote bouwonderneming. Inmiddels hebben ze zelf architecten, bouwers, planners en meer in huis. Ze bouwen zeer gevarieerd: van fabrieken en bedrijfshallen tot ziekenhuizen, kantoren en musea, van zwembaden en sporthallen tot en met universiteiten, villa’s en hele woonwijken.

Van papier naar online
Sinds de overname van Focus Bricks gebruikt Remmers homeDNA. Na 8 weken implementatie zijn ze online gegaan met het Woningdossier en de module service & onderhoud. Dat betekent dat de papieren woonwijzer niet meer nodig is voor nieuwe bewoners van hun projecten. Zij beschikken nu over een portal omgeving met alle relevante gegevens. Via de bijhorende app dienen bewoners reparatieverzoeken in en via het woningdossier neemt Remmers enquetes af. Remmers pakte direct door en draaide ook een pilot met de bouwkwaliteit app, schouw app en opleverapp waarbij ze 26 woningen in Dongen opleverden.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.