homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates In het nieuwe jaar weer overzichtelijk aan de slag homeDNA

In het nieuwe jaar weer overzichtelijk aan de slag

08 januari 2017

De feestdagen zijn weer voorbij: afgezien van een eventuele nieuwjaarsborrel en de beste wensen, gaat het werk in vrijwel alle organisaties weer op volle kracht verder. Hoe pak je efficiënt de draad op na de feestdagen?

In de verkoopfase heeft het werk waarschijnlijk niet geheel stil gelegen. Mogelijk zijn er via de website en/of via de makelaar veel interesseformulieren en inschrijvingen binnengekomen, of zijn er zelfs woningen definitief verkocht. Is er sprake van grote interesse voor één van je projecten in verkoop? Door in je formulieren gebruik te maken van functies als “voorkeur bouwnummers” kun je op een overzichtelijke manier woningen gaan aanbieden.

Als kopersbegeleider zie je direct welke acties je zelf dient uit te voeren, en voor welke zaken je nog wacht op een reactie van de klant. Dat is handig wanneer je zelf de draad weer op wilt pakken, en wel zo helder wanneer je klanten een reminder wilt sturen. Ook is het natuurlijk een goed idee om het traject nog even helder op een rijtje te zetten voor de kopers. Met een informatieve nieuwsbrief breng je het vervolg van het proces nog even prettig onder de aandacht.

Zijn er veel reparatiemeldingen binnengekomen, zoals gebreken die onder de garantie vallen? Met Service management zie je de meldingen op volgorde van binnenkomst. Meldingen die onmiddellijke aandacht vragen, zijn te markeren als spoed. Reparaties die door eigen vakmensen kunnen worden uitgevoerd, plan je met een paar muisklikken direct in. Wanneer je veel samenwerkt met vaste onderaannemers, kun je deze meldingen ook direct naar hen doorzetten. Zij kunnen vervolgens zelf de melding uitvoeren en weer afmelden, waarbij je voortdurend het overzicht houdt over de status.

Kom je ergens toch niet uit of wil je meer weten over de functionaliteiten van het systeem? Bij de helpdesk kun je terecht voor al je vragen via 010-450 63 56 of e-mail naar helpdesk@homedna.nl.

Werken met een systeem ontzorgt jou en je organisatie, ook wanneer je na een vakantieperiode geconfronteerd wordt met een behoorlijke werkvoorraad. Zo houd je dat ontspannen gevoel ook veel langer vast. Is het nieuwe jaar een moment waarop je intensiever gebruik wilt gaan maken van homeDNA en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Of is het juist een goed voornemen van jullie organisatie om aan de slag te gaan met een (integraal) systeem? In beide gevallen gaan wij graag met je om de tafel. Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.