homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates HomeDNA neemt alle Focus Bricks activiteiten over van Focus Feedback

HomeDNA neemt alle Focus Bricks activiteiten over van Focus Feedback

09 september 2019

HomeDNA neemt alle Focus Bricks activiteiten over van Focus Feedback. Focus Bricks is een nazorg-oplossing welke naadloos in het product- en dienstenportfolio van homeDNA past. Focus Feedback kan zich door deze transactie volledig concentreren op haar sterk groeiende hoofdactiviteit van feedback-oplossingen in het kader van Customer Excellence programma’s, binnen en buiten de bouw, binnen en buiten Nederland.

 

Susan van Beek van homeDNA: “Wij kunnen de relaties van Focus Bricks uitstekend bedienen met onze uitgebreide service-oplossing. Daarnaast biedt onze software een scala aan mogelijkheden om bouwbedrijven nog beter en completer van dienst te zijn. Om deze reden past deze overname uitstekend in de strategie van homeDNA om de vleugels nog verder uit te spreiden binnen de Nederlandse bouwwereld.”

HomeDNA levert online software voor alle klant- en kwaliteitsprocessen in de bouwsector. Een efficiënte en integrale oplossing waarbij de hele keten samenwerkt, in iedere fase. HomeDNA faciliteert o.a. de klantreis, een digitaal bestel- en opleverproces en het werkproces bij reparatieverzoeken in combinatie met handige tools voor het vastleggen en bewaken van de kwaliteit en veiligheid van de bouw. Een as-built woningdossier vormt de rode draad in het systeem.

Dave Wurms van Focus Feedback: “Met de nazorg-oplossing Focus Bricks bedienden wij enkele decennia vele bouwrelaties in Nederland. Hechte relaties, mogen we wel zeggen, aangezien vele bouwbedrijven al tientallen jaren bij ons waren aangesloten. Een partij vinden die volgens onze hoge maatstaven de serviceverlening van Focus Bricks op minimaal gelijkwaardig niveau kan voortzetten, was een grote uitdaging. Het team van homeDNA uit Rotterdam bleek al snel de enige juiste partij waarmee we onze trouwe klanten nog beter zouden gaan bedienen. Daarnaast blijft homeDNA koppelingen bieden voor onze feedbackmanagement–oplossingen. Deze transactie is daarmee juist een heel logische en mooie ontwikkeling voor Focus Feedback, voor homeDNA en voor alle huidige en toekomstige klanten.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.