homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates homeDNA2.0

homeDNA 2.0 is in de lucht!

26 juni 2015

Al sinds 2009 staat homeDNA voor werken in de cloud: samenwerken op een webbased platform met realtime alle informatie bij de hand in alle fasen van ontwikkeling en bouw. Na een periode van ontwikkelen, bouwen, testen en verbeteren gaan nu de eerste projecten de lucht in op het vernieuwde homeDNA.

In de nieuwe versie zullen alle vertrouwde functies, koppelingen en apps uiteraard terugkeren. Ook zijn nieuwe wensen en behoeften van onze klanten zoveel mogelijk meegenomen in het ontwikkelproces. Bij de ontwikkeling staan usability en vormgeving voorop. De reacties van onze gebruikers zijn positief: gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en snel. Ook na de lancering van versie 2.0 gaat de ontwikkeling volop door. Met de ideeën en ervaringen van de gebruikers wordt homeDNA voortdurend actueel gehouden en verder uitgebouwd. Een systeem voor en door gebruikers wat tegemoet komt aan de eisen van een continu veranderende markt.

Naast de webapplicatie wordt ook het aanbod apps sterk uitgebreid. Naast de Bouwkwaliteit App zijn er nu ook de Service App, de Leveranciers App en de Consumenten App. Met de Service App heeft de servicemonteur een voorbereide werkbon bij de hand en kan direct alle informatie worden ingevuld en afgerond met de tijdsduur en verbruik materialen. In de module Service & Onderhoud wordt de informatie verder verwerkt, kan de melding worden afgerond en indien van toepassing worden afgeprijsd voor facturatie. Met de Consumenten App meldt de klant zelf reparatieverzoeken, terwijl leveranciers via de Leveranciers App aan de slag kunnen met meldingen. Alle partijen werken samen in één systeem, terwijl u het overzicht hebt en grip op de zaak houdt.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.