homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Hoe houd jij een oogje in het zeil tijdens de bouwvak?

Hoe houd jij een oogje in het zeil tijdens de bouwvak?

22 juli 2021

Overzicht, overzicht én nog eens overzicht! Niet meer allerlei Excel bestanden naast elkaar, maar alle informatie in één duidelijk overzicht die real-time uit diverse databronnen wordt gehaald binnen homeDNA.

Of je nu met je organisatie een paar weken geheel de deuren sluit, of met een kleine bezetting aan de slag gaat: in homeDNA zitten tal aan functionaliteiten waardoor jij efficiënt kunt werken. Wil je tijdens je vakantie toch nog op de hoogte blijven van de activiteiten in homeDNA, maar hier niet te veel tijd aan besteden? Stel dan vooraf je persoonlijke dashboard in. Dit is namelijk het ideale overzicht om een oogje in het zeil te houden.

Nu zal je als ‘niet-gebruiker’ van homeDNA misschien denken: wat is dat precies? We leggen je dan ook graag de voordelen uit. Het dashboard is jouw persoonlijke beginscherm in homeDNA en kom je na het inloggen op terecht. Op je dashboard kun je items plaatsen van projectinformatie die voor jou belangrijk is. Die items geven je snel inzicht in bepaalde gegevens en dienen als sneltoetsen naar pagina’s die je vaak gebruikt. Daar vind je beknopte rapportages.

Tijdens de verkoop
Mocht je tijdens je vakantie toch nog een oogje in het zeil willen houden wat betreft de verkoop, dan is het dashboard item ‘Verkoopoverzicht’ de ideale functie. In dit onderdeel vind je onder andere de statussen ‘Verkocht’, ‘Onverkocht’, ‘Optie tot’ en ‘Getekend KAO’. Daarachter staan de aantallen en zodra je erop klikt kom je in het totale verkoopoverzicht. Je ziet in één oogopslag wat de ontwikkelingen zijn.

Blijf op de hoogte van kopers- en bewonerskeuzes 
Wil je op de hoogte blijven van bestellingen van kopers en bewoners, dan kan dit ook! Het dashboard item ‘Bestellingen’ kun je instellen voor ‘alle projecten voor mijn account’.  Zo weet je precies hoeveel nieuwe bestellingen er binnen zijn gekomen van alle projecten waar jij actief bent. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om te zien hoeveel ondertekeningen er verzonden zijn in je project en wat daar de status van is. Hier kun je de opdrachtbevestigingen van de bestellingen inzien, maar je kunt ook ‘los verstuurde ondertekeningen’ in de gaten houden.


Ook de Postvak In van het project in homeDNA kun je op je dashboard plaatsen om het aantal nieuwe berichten eenvoudig inzichtelijk te maken.

Voortgang kwaliteitsmeldingen
In een taartdiagram zie je hoeveel meldingen openstaand, in behandeling, uitgevoerd, akkoord of afgewezen zijn. Ook kunnen jouw onderaannemers en leveranciers hun eigen dashboard instellen, zodat zij op de hoogte zijn van de eigen bedrijfsresultaten, wat betreft het oppakken van meldingen.

Snelle service
Ben jij één van de thuisblijvers, bijvoorbeeld voor de serviceafdeling? Zet je reparatieverzoeken dan makkelijk door vanaf je flexibele werkplek. Doordat je duidelijk ziet welke nieuwe verzoeken er zijn binnengekomen, kun je ze makkelijk en snel doorzetten.

Liever even helemaal offline? Daar kunnen wij ons ook alles bij voorstellen. In dat geval zorgt het dashboard ervoor dat je na je vakantie weer ontspannen en met goed overzicht kunt inhaken.

Wij wensen je een fijne vakantie.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.