homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Hoe bevlogen zijn we bij homeDNA?

Hoe bevlogen zijn we bij homeDNA?

04 juni 2018

De Week van de Bevlogenheid draait om enthousiasme. Een eigenschap waar wij ons bij homeDNA wel mee kunnen identificeren. Maar hoe bevlogen zijn we werkelijk? Waar halen we onze energie vandaan en hoe zetten we dit dagelijks om naar productieve plannen? Deze week leek ons een mooie gelegenheid om dat eens op een rijtje te zetten.

Van papier naar platform

Waar begon het allemaal mee? HomeDNA is bedacht vanuit ruim 25 jaar ervaring en expertise in de bouwsector en vanuit het idee dat contact met de klant en samenwerking tussen betrokken partijen eenvoudiger en efficiënter moet kunnen in het digitale tijdperk. Een tijdperk waarin het niet meer dan normaal is geworden om alle informatie altijd en overal beschikbaar te hebben. In de praktijk blijkt het echter niet zo makkelijk als het klinkt. Want hoe weet je zeker dat de informatie die jij raadpleegt, ook de meest actuele en dus juiste is? Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van succesvolle, digitale informatievoorziening ligt bij het bestaan van één platform. Er is dan één up-to-date locatie voor alle betrokkenen in de keten. Je weet dan zeker dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en kunt direct ook jouw bijdrage met iedereen delen. Een visie die jaren geleden is ontstaan, maar waar wij nog dagelijks achter staan.

Grenzeloos ontwikkelen

Bij het aanbieden en onderhouden van één platform is het overigens niet af. De digitale wereld is er een zonder grenzen of zonder einde. Het kan altijd beter en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Rust roest en uitdagingen zijn er continu. Bij homeDNA zijn we er inmiddels op getraind om overal verbeteringen in te zien. Van grote functionaliteiten tot aanpassingen op detailniveau, want ook kleine verbeteringen kunnen van grote waarde zijn. Onze plannen zijn praktijkgericht en komen veelal tot stand vanuit verschillende visies. Het blijft vaak niet bij het eerste idee. Meerdere betrokkenen leveren hun bijdrage en met elkaar komen we tot een resultaat. Dit maakt iedere betrokkene belangrijk en enthousiast, want de één zijn ideeën zijn de basis voor het volgende. Deze vorm van teamwork en de wisselwerking van inbreng zorgt ervoor dat iedereen van waarde is en zicht waardig voelt.

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent

HomeDNA is gegroeid door teamwork, doorzettingsvermogen en een sterke wil. We proberen onze groei door te zetten door ons te laten zien in de branche, maar even belangrijk vinden wij aandacht voor onze huidige gebruikers. Hun vakkennis en praktijkervaring is immers een unieke bron voor ontwikkeling. Met een persoonlijk implementatieproces, goede service en hoge toegankelijkheid proberen we het juiste klimaat te creëren waarin informatie open uitgewisseld kan worden en waarin iedereen zich vrij voelt om feedback te geven en te ontvangen. HomeDNA moet een meerwaarde zijn voor het bedrijfsproces en voordelen bieden aan zowel de organisatie als woonconsument. Iedere keer wanneer het lukt om een waardevolle functie neer te zetten, waar onze gebruikers prettig mee werken, doen wij ons vreugdedansje. Want dat is waar we het voor doen en is keer op keer een impuls voor nieuwe motivatie en energie.

Enthousiasme door de telefoon

Bij homeDNA zijn we gezegend met een gekwalificeerd team bij de helpdesk. Hierdoor kunnen we de service bieden die we voor ogen hebben. HomeDNA is een breed pakket, met tal van functionaliteiten, in alle fases van het bouw- of renovatietraject. We kunnen ons voorstellen dat het overweldigend kan zijn en dat er veel vragen kunnen ontstaan. Bij de helpdesk kan iedere gebruiker daarom altijd terecht om op weg geholpen te worden of gewoon voor een alledaagse tip. De medewerkers van homeDNA zijn het hart en het gezicht van de organisatie. Zij zijn de belangrijkste factor van de betrokken- en bevlogenheid die er leeft in de organisatie.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.