homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Het Nieuwbouw Platform en onze koppeling homeDNA

Het Nieuwbouw Platform en onze koppeling

03 april 2018

Iedere organisatie heeft zijn eigen manier van werken. Daarbij horen digitale oplossingen op maat: combinaties van softwarepakketten die aansluiten bij de behoeften van gebruikers. Hoewel homeDNA standaard een zeer compleet pakket kan bieden, zijn wij geen gesloten systeem. Om onze gebruikers optimale vrijheid en mogelijkheden te bieden, koppelen wij met diverse andere pakketten en aanbieders van online diensten. Al jaren heeft homeDNA een koppeling met Het Nieuwbouw Platform (in het verleden bekend onder de naam Stichting LNP).

Over Het Nieuwbouw Platform

Het Nieuwbouw Platform faciliteert aanbieders van nieuwbouwwoningen met een optimaal online beheer van hun woningaanbod. Het Nieuwbouw Platform is opgezet om de transparantie in de nieuwbouwbranche, zowel in de vrije huur- als in de koopsector, te vergroten. De zogenaamde hub functie draagt zorg voor een optimaal bereik naar de woningconsument. Via de hub functie kan de woning namelijk via allerlei platformen en websites onder de aandacht worden gebracht en actueel worden gehouden. Ook biedt Het Nieuwbouw Platform een koppeling met het CBS en diverse rapportagemogelijkheden. Onder de deelnemers van Het Nieuwbouw Platform zijn projectontwikkelaars, beleggers, ontwikkelende bouwbedrijven en de branchevereniging Neprom.

Koppeling Het Nieuwbouw Platform met homeDNA

HomeDNA koppelt op diverse manieren met Het Nieuwbouw Platform. Dit levert voor gebruikers een behoorlijke besparing in handelingen en tijd op en zorgt ervoor dat projecten voortdurend actueel blijven.

  • Geïnteresseerden die zich via Het Nieuwbouw Platform aanmelden, kunnen direct ingelezen worden in het klantenbestand in homeDNA. Het is mogelijk om deze geïnteresseerden apart te labelen in een adresgroep, zodat je altijd kunt zien op welke wijze zij zijn binnengekomen.
  • Een project kan op één plaats worden ingericht met woningtypes, woninginformatie en bouwnummers. Afhankelijk van het tijdspad en de gekozen werkwijze kun je ervoor kiezen om een project in de voorbereidingsfase eerst in homeDNA in te richten en vervolgens in één keer te exporteren naar Het Nieuwbouw Platform wanneer de start van de verkoop aanbreekt. Omgekeerd kun je ook projecten die al in Het Nieuwbouw Platform staan, direct importeren naar homeDNA.
  • Werkt de makelaar in homeDNA de verkoopstanden bij? Ook de verkoopstanden, inclusief opties, kunnen teruggekoppeld worden aan Het Nieuwbouw Platform, en via hun hub direct op de projectwebsite maar tegelijkertijd ook op gebiedspromotiesites en algemene aanbodsites worden geactualiseerd.

Wil je meer weten over onze koppeling met Het Nieuwbouw Platform of over de mogelijkheden voor integratie met andere softwareoplossingen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij lichten het graag aan je toe.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.