homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Het kijkmoment voor kopers homeDNA

Het kijkmoment voor kopers

25 mei 2021

Tijdens de bouw worden kopers uitgenodigd om alvast de nieuwe woning te komen bekijken. Naast dat zij super enthousiast zijn over de nieuwe woning, kan het ook voorkomen dat zij een aantal punten tegenkomen, die zij graag anders zien. Hier speelt homeDNA op in! Door middel van de nieuwe functionaliteit: het ‘Kijkmoment’, kunnen kopers via hun online woningdossier, digitaal kwaliteitsmeldingen maken. Naast dat het al mogelijk is via het online woningdossier, kan dit nu ook via de ‘Mijn Huis App’. Door middel van de nieuwe functionaliteit bied je kopers de mogelijkheid om tijdens de bouwfase, digitaal punten te melden. Dit is geen voorschouwmoment, maar nog een fase ervoor.

Zij kunnen alleen meldingen maken op de dag dat het kijkmoment ingepland staat. Deze kunnen zij terugvinden via een tegel in de app:

Dit zal automatisch zichtbaar worden op de dag dat het kijkmoment bij de koper ingepland staat. De voortgang van de meldingen kunnen zij volgen in het online woningdossier of in de Mijn Huis App.

De meldingen komen binnen als kwaliteitsmeldingen, waardoor de uitvoerder er direct mee aan de slag kan gaan en ze door kan zetten naar de juiste verantwoordelijke.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.