homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates koperbegeleiding bouw

In een tijd waarin heldere communicatie en keuzevrijheid voor kopers centraal staan, introduceert HomeDNA een vernieuwend online woningdossier. Dit dossier belooft niet alleen een verbeterd klantcontact, maar ook een soepelere begeleiding door adviseurs, waardoor het proces van huis kopen efficiënter wordt.

Verbeterde kopersbegeleiding in de bouw

Het online woningdossier biedt kopers een gestroomlijnde ervaring door hen in staat te stellen gemakkelijk bestellingen te plaatsen en samen met adviseurs op maat gemaakte keuzes te maken. Een van de voordelen is de mogelijkheid om via het dossier alle communicatie en documentenuitwisseling tussen kopers en begeleiders te regelen.

Met dit woningdossier slaan we twee vliegen in één klap. Het verbetert niet alleen het contact met klanten, maar maakt ook de workflow van begeleiders efficiënter.

Efficiëntie en gemak voor klanten in de bouw

Het woningdossier, waarvan wij een gratis whitepaper download hebben, biedt klanten de mogelijkheid om op een gestroomlijnde manier door het koopproces te navigeren. Door het eenvoudige plaatsen van bestellingen en de directe interactie met adviseurs kunnen klanten hun voorkeuren op maat maken en tegelijkertijd de controle behouden over het proces.

“Wil jij jouw klanten deze efficiënte begeleiding bieden?” vragen wij aan potentiële gebruikers. “Download vandaag nog ons gratis whitepaper en maak jouw klanten blij met deze verbeterde koopervaring.”

Het bedrijf biedt het gratis whitepaper aan, waarin alle details over het online woningdossier worden uitgelegd. Geïnteresseerden kunnen het whitepaper downloaden via de link.

Liever direct contact met Robin?

Voor wie liever direct contact heeft met een vertegenwoordiger van het bedrijf, is er de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen. Door het invullen van het formulier kunnen klanten snel en gemakkelijk in contact komen met Robin, een van de begeleiders van het project.

Wil je meer weten of heb je vragen? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Geïnteresseerden kunnen direct contact opnemen met Robin door het formulier in te vullen via de volgende link: Contactformulier.

Met deze innovatieve benadering van klantinteractie en begeleiding hopen wij niet alleen de koopervaring te verbeteren, maar ook een nieuwe standaard te zetten in de vastgoedsector.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.