homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Het belang van de voorschouw homeDNA

Het belang van de voorschouw

05 juni 2020

Voor een koper is een oplevering van de woning heel belangrijk. Tijdens de oplevering wordt er een proces verbaal opgesteld, waarbij de kwaliteit wordt vastgelegd en er tevens gecontroleerd wordt of er gebreken en/of afwijkingen zijn.

Voorschouw
Met een voor-oplevering, oftewel een voorschouw, wordt de woning van de koper alvast gecontroleerd op gebreken. Hierdoor heb je als aannemer de tijd om de gebreken vóór oplevering op te lossen. Dit voorkomt dat er na de oplevering minder tijd nodig is om de overige punten te herstellen.

Voor-opleveren met de Voorschouw App
HomeDNA heeft een app ontwikkeld waarbij de koper zelf een ronde in het huis kan lopen en voorschouw meldingen kan toevoegen. Er wordt hierbij een omschrijving van het defect gegeven, er kan op de plattegrond aangegeven waar het defect zich bevind en er kunnen foto’s toegevoegd worden ter verduidelijking. De voorschouw kan nooit voltooid worden, zonder dat de uitvoerder deze punten nagekeken en bevestigd heeft met zijn wachtwoord. Hierbij kunnen er dus ook al punten worden afgewezen.

Meldingen doorzetten
Nadat de voorschouw voltooid is kunnen deze meldingen in de web-applicatie of in de Bouwkwaliteit App toegewezen worden aan een verantwoordelijke. De meldingen worden door de verantwoordelijke in behandeling genomen en kunnen opgelost worden voor oplevering.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.