homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Wet kwaliteitsborging webinar

Webinar Wet Kwaliteitsborging in de praktijk met expert Arjan Kleijer!

Wil je meer inzicht krijgen in de Wet Kwaliteitsborging en hoe deze van invloed is op jouw praktijk? Dan is ons aankomende webinar over bouwkwaliteit precies wat je nodig hebt! Tijdens dit informatieve event zal onze expert Robin Kroon je meenemen door de ins en outs van de wetgeving. Maar dat is nog niet alles! We hebben ook het genoegen om Arjan Kleijer, Kwaliteitsborger bij Bylaer advies- en tekenburo, te verwelkomen. Arjan zal zijn waardevolle ervaringen delen en het belang van de Wet Kwaliteitsborging in de praktijk behandelen.

Wat kun je verwachten van het webinar?

Tijdens dit webinar, dat plaatsvindt op dinsdag 05-03-2024, zullen we dieper ingaan op de implicaties van de Wet Kwaliteitsborging voor jouw werkprocessen. Onze expert Robin Kroon zal de wetgeving uitleggen en praktische tips geven over hoe je hiermee kunt omgaan in jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zal Arjan Kleijer zijn inzichten delen vanuit zijn rol als Kwaliteitsborger en voorbeelden uit de praktijk presenteren. Dit biedt een unieke kans om te leren van iemand die rechtstreeks betrokken is bij de implementatie van de wetgeving.

Ga jij voor succesvol werken met de Wet Kwaliteitsborging?

Mis deze kans niet om jouw kennis over de Wet Kwaliteitsborging te vergroten en jouw werkprocessen naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je vandaag nog in voor ons gratis webinar via de volgende link: inschrijflink. Of je nu een professional bent die al bekend is met de wetgeving of iemand die nog nieuw is op dit gebied, dit webinar biedt waardevolle inzichten die relevant zijn voor iedereen die werkzaam is in de bouwsector.

Grijp deze kans aan om meer te leren over de Wet Kwaliteitsborging en hoe deze van invloed is op jouw werk. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen tijdens ons webinar op 5 maart 2024!

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.