homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates well-being

Op vrijdag 8 maart viert ECI Software Solutions zijn jaarlijkse Well-being Day, een dag gewijd aan het welzijn van het personeel. Het evenement, bekend als de ECI Well-being day, moedigt medewerkers aan om tijd te nemen voor hun fysieke en mentale gezondheid, in lijn met het streven van het bedrijf naar een goede balans tussen werk en privéleven.

Deze focus op het welzijn van het personeel komt voort uit de overtuiging van ECI dat tevreden en gezonde werknemers beter in staat zijn om optimale dienstverlening aan klanten te bieden. Door het creëren van een ondersteunende omgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd en gesteund voelen, hoopt ECI niet alleen het personeel te helpen gedijen, maar ook de algehele bedrijfsprestaties te verbeteren.

Ondersteuning en beschikbaarheid tijdens Well-being day

Terwijl het bedrijf zijn inzet voor het welzijn van het personeel viert, blijft ECI Software Solutions toegewijd aan zijn klanten en hun behoeften. Daarom blijft de supportafdeling op vrijdag 8 maart tijdens kantooruren bereikbaar voor spoedgevallen. Klanten kunnen erop vertrouwen dat ECI klaar staat om hen te ondersteunen, zelfs op dagen gewijd aan het welzijn van het personeel.

“Geen zorgen! Onze supportafdeling blijft op vrijdag 8 maart bereikbaar tijdens kantooruren voor spoedgevallen,” aldus een woordvoerder van HomeDNA. “Voor onze toppers van support wordt een alternatieve Well-being day geregeld, zodat ook zij de kans krijgen om te ontspannen en op te laden.”

Deze toewijding aan zowel het welzijn van het personeel als aan de klantenservice weerspiegelt de kernwaarden van ECI Software Solutions als een bedrijf dat zowel zijn werknemers als zijn klanten hoog in het vaandel draagt. Met de Well-being Day viert het bedrijf niet alleen zijn inzet voor het welzijn van het personeel, maar bevestigt het ook zijn belofte om klanten altijd de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.