homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Eerste webinar van homeDNA!.joeg

Eerste webinar van homeDNA!

19 november 2020

“Wat een leuk en geslaagd event met meer dan 60 deelnemers!”, roept de hostess Eileen van Galen direct na het eerste homeDNA webinar. “Allemaal wilden ze meer te weten te komen over homeDNA en haar integrale aanpak. Uiteraard wel spannend en ook een beetje onwennig, omdat je niet kunt zien wie er aan de andere kant van het scherm meekijken.’’ De opkomst van het eerste webinar smaakt naar meer. De komende weken staan er nog vijf webinars op de planning, waar we dieper ingaan op de modules ‘Verkoop’, ‘Kopersbegeleiding’, Bouwkwaliteit’, ‘Service & Onderhoud’ en ‘Renovatie & Onderhoud’. Voor vandaag staat de module specifieke webinar ‘Verkoop’ op de agenda.

Co-hostess Ellenoor van de Knaap voegt hieraan toe: “Doordat we afgelopen dinsdag het spits hebben afgebeten ben ik helemaal klaar voor de volgende webinars. Het is een super fijne manier om onze gebruikers homeDNA te laten zien. Zij kunnen zo het optimale uit het systeem halen. In deze tijd is het toch leuk om dit soort nieuwe communicatiemiddelen in te zetten. We helpen daarmee onze gebruikers op weg, zoals ze van ons gewend zijn.’’

Agenda module specifieke webinars
Donderdag 19 november 14:00 uur: Module Verkoop
Donderdag 26 november 14:00 uur: Module Kopersbegeleiding
Donderdag 3 december 14:00 uur: Module Bouwkwaliteit
Donderdag 10 december 14:00 uur: Module Service & Onderhoud
Donderdag 17 december 14:00 uur: Module Renovatie

Aanmelden
Actief met homeDNA, maar nog niet ingeschreven voor de module specifieke webinars? Laat het ons dan weten via de bekende kanalen: helpdesk@homedna.nl of 010 – 450 63 56. Inschrijven kan nog. We zien je graag!

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.