homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Eenheid en eenvoud centraal in de november update homeDNA

Eenheid en eenvoud centraal in de november update

08 november 2017

Vrijwel iedere maand vindt er een update plaats van ons systeem. Aan de hand van de ervaringen van onze gebruikers en onze eigen ideeën, wordt homeDNA iedere keer nog prettiger om mee te werken. Onze gebruikers kunnen vooraf bekijken welke wijzigingen doorgevoerd gaan worden in de nieuwe update. Bovendien krijgt iedere gebruiker een mail over alle wijzigingen, die toegespitst is op hun rol als gebruiker. Wij geven graag een korte indruk van de belangrijkste wijzigingen deze maand.

Integratie van web- en appomgeving

Kwaliteits- en veiligheidsmeldingen zijn zowel te raadplegen en te bewerken via de app voor de iPad als de webomgeving. Vanaf nu hebben de meldingschermen op beide platforms dezelfde opbouw, functies en uitstraling. Zo ontstaat er meer eenheid tussen de beide platforms. Verder is vanaf nu ook altijd te zien welke gebruiker de status van een melding heeft aangepast. De historie van een melding is daardoor altijd inzichtelijk, en je weet als gebruiker direct welke partner of collega je hierover kunt benaderen.

Optimalisaties voor alle modules: een standaard woningdossier

Nieuw deze maand is de mogelijkheid tot het instellen van een standaard woningdossier voor alle projecten. Tot nu toe was het zo dat het woningdossier voor de klant per project kon worden ingericht, met een eigen look en feel, en een keuze uit de verschillende pagina’s en functionaliteiten. Dit blijft uiteraard mogelijk, maar vanaf nu kun je er ook voor kiezen om een aantal standaard instellingen toe te passen voor de woningdossiers van al je nieuwe projecten. Dit bespaart tijd en handelingen bij het opstarten van het verkoop- en kopersbegeleidingsproces van nieuwe projecten. Vervolgens blijft het mogelijk om aanpassingen in te stellen per project, maar kun je er ook voor kiezen om een woningdossier aan te houden dat voor alle kopers van alle projecten dezelfde uitstraling en functionaliteiten heeft.

Naast deze wijzigingen zijn er in alle modules weer kleinere en grotere optimalisaties doorgevoerd, bijvoorbeeld met betrekking tot het raadplegen en filteren van rapportages en klantgegevens. Medio december zal de volgende update plaatsvinden. Volg ons via social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.