homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Een inspirerende middag- 75-jarig bestaan Koopmans homeDNA

Een inspirerende middag: 75-jarig bestaan Koopmans

15 september 2017

Op 14 september waren wij aanwezig bij een heel bijzonder relatie-event ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van onze gebruiker Koopmans. Wij werden ontvangen in Hangar 11 van Vliegveld Twente. Het thema was:”Pionier van de Toekomst.” De presentatie van deze middag was in handen van Marjet Rutten. Er werd teruggeblikt op de afgelopen 75 jaar, maar daarnaast werd er ook gesproken over de plannen, verwachtingen en wensen voor de nabije toekomst, 2042, met diverse interessante gasten. Uiteraard had ook de directie van Koopmans BV en TBI hier een aandeel in. Bij het spreken over de toekomst was the sky the limit, want zelfs de mogelijkheid voor bouwen op Mars kwam aan de orde.

Ook een goede toekomst voor anderen kwam ter sprake. Dit goede doel, “Bouwstenen voor Zambia”, trof ons recht in het hart. Bouwstenen voor Zambia is een initiatief van de pas 15-jarige Xavier Friesen uit Venray. Inmiddels heeft hij een mooie school kunnen realiseren voor een groot aantal kinderen in Zambia. Met de bijdrage van Koopmans en van veel relaties die bij het event aanwezig waren, kunnen er weer nieuwe doelen gerealiseerd worden voor de school. Wij maken graag van de gelegenheid gebruik om het prachtige initiatief van Xavier nog even in het zonnetje te zetten. Op zijn website Bouwstenen-Zambia.nl staan de huidige doelen concreet en transparant vermeld.

Wij wensen Xavier en zijn stichting heel veel succes! Wij danken Koopmans hartelijk voor de inspirerende middag en willen hen graag nogmaals feliciteren met dit mooie jubileum.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.