homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Whitepaper- Zo bereid je je voor op de Wet Kwaliteitsborging

Een bewezen oplossing op het gebied van Wet kwaliteitsborging!

15 november 2022

Om als aannemer succesvol te zijn én te blijven op het gebied van bouwkwaliteit en de Wkb, is de betrokkenheid en toerusting van je eigen medewerkers en partners belangrijker dan ooit. Dit kan met de Bouwkwaliteit App!

Bewezen oplossing: de Bouwkwaliteit App

HomeDNA heeft al een bewezen oplossing op het gebied van de Wet kwaliteitsborging, namelijk de Bouwkwaliteit App. De Bouwkwaliteit App brengt veiligheid en kwaliteit snel en efficiënt in kaart. Doordat je samenwerkt in één systeem heb jij als opdrachtgever de voortgang en kwaliteitscontroles van al je betrokkenen bij een project helder in beeld. Checklijsten invullen, kwaliteitsmeldingen maken, voorschouwpunten, opleverpunten en digitaal opleveren. Het kan allemaal in de Bouwkwaliteit App! Daarbij is het ook mogelijk dat de app ingezet kan worden in combinatie met andere modules van homeDNA, maar is ook apart verkrijgbaar.

Geen afstel, maar uitstel!

Dat de beoogde invoering van de nieuwe Omgevingswet is uitgesteld tot juli 2023 betekent nog geen afstel. De positieve kanttekening van dit verhaal is namelijk dat er meer tijd is om te oefenen en te testen. Met de nieuwe wet kan de bouwkwaliteit van gebouwen verbeteren door minder bouwfouten en gebreken. Ook hoeven bouwbedrijven zo minder kosten te maken voor het herstel van bouwfouten. Om dit allemaal te bereiken is er wel ‘handig gereedschap’ voor op de bouwplaats nodig: de Bouwkwaliteit App.

Ben jij nog niet aan het oefenen en testen voor de Wkb en ben je benieuwd hoe homeDNA je hiermee kan helpen? Vul hier het contactformulier in en wij helpen je verder om klaar te zijn voor de Wkb!

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.