homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Jubilarissen homeDNA

Drie jubilarissen bij homeDNA!

30 januari 2023

De vlag kan uit!

Het is feest bij homeDNA, want wij vieren maar liefst DRIE mijlpalen! Het 3-jarig, 7-jarig en 8-jarig jubileum van onze toppers laten we deze maand niet zomaar voorbij gaan. Wij zijn bij homeDNA trots op het feit dat Naomi, Vivian en Eileen al geruime tijd, dag in dag uit, bij ons knallen!

Naomi | 3-jarig jubileum
Naomi kwam binnen als afstudeerster marketing communicatie en is uitgegroeid tot Marketing & Communicatie Coördinator bij treetop.

Het succes van een bedrijf bestaat uit verschillende factoren, maar zoals Naomi het vaak zegt: mensen maken homeDNA en die mogen absoluut niet onopgemerkt blijven. Ze is er dan ook van overtuigd dat één van deze factoren onze mensen zijn. Een gezellige groep van getalenteerde collega’s die samen een team vormen. De sterke cultuur van homeDNA brengt zij graag over aan het grotere treetop geheel! #workingtogether. 

Naomi staat bekend om haar gekke en spontane ideeën, haar hulpvaardigheid, maar ook om het feit dat ze overal het persoonlijke tintje weet toe te passen. Trots zijn wij op Naomi!

Vivian | 7-jarig jubileum
We kunnen er nog altijd niet omheen; Vivian is en blijft onze wandelende homeDNA wiki en onmisbaar binnen het team. Ze staat altijd voor iedereen klaar en houdt ervan om complexe vraagstukken tot in de puntjes uit te zoeken. Ze komt dan ook altijd met een gepaste oplossing.

Vivian staat naast het harde werk bekend om haar uitgebreide verhalen en haar betrokkenheid met homeDNA en haar collega’s. Trots zijn wij op Vivian!

Eileen | 8-jarig jubileum

Eileen stond aan de wieg van homeDNA 2.0 en zorgt er al jaren voor dat het implementatietraject voor onze klanten tot in de puntjes geregeld is. Ze weet met haar bouwkundige kennis dan ook goed de vertaalslag te maken tussen de klantwens en software. Daarbij heeft ze het afgelopen jaar het stokje van Susan van Beek overgenomen als directeur en neemt ze binnen treetop ook het voortouw wat betreft consultancy en support.

Ze staat bekend om haar branchekennis, enthousiasme, maar vooral haar bereidheid om iedereen te helpen. Trots zijn wij op Eileen!

Kunnen wij jou ergens mee helpen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van software voor in de bouw? Bekijk de oplossingen binnen treetop hier: https://www.treetop.nl/oplossingen/

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.