homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Wet Kwaliteitsborging HomeDNA

De Wet Kwaliteitsborging is van kracht! Ben jij 100% overtuigd van jouw manier van waarborgen?

Het nieuwe jaar is van start gegaan en jouw bedrijf is druk bezig met het afronden van lopende projecten. Terwijl we ons voorbereiden op opwindende nieuwe projecten, brengt 2024 een significante verandering met zich mee – de Wet Kwaliteitsborging is sinds 1 januari 2024 van kracht. In dit dynamische tijdperk van bouwinnovaties is ECI | HomeDNA er om je te begeleiden en te ondersteunen bij het voldoen aan de nieuwe regelgeving.

Nieuwe Wet Kwaliteitsborging: HomeDNA Experts Staan Paraat!

Als vooruitstrevend bouw softwarebedrijf begrijpen we de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd bij het naleven van de Wet Kwaliteitsborging. Onze HomeDNA-experts zijn volledig voorbereid om je te assisteren en potentiƫle problemen te voorkomen die kunnen ontstaan tijdens het implementeren van deze nieuwe wet.

Ontdek de Wet Kwaliteitsborging in actie – Video van Nikkels Bouwbedrijf bv

Benieuwd hoe HomeDNA de naleving van de Wet Kwaliteitsborging kan vergemakkelijken? Bekijk de video van Nikkels Bouwbedrijf bv, waarin de effectieve toepassing van homeDNA wordt gedemonstreerd. Klik hier om de video te bekijken.

Verken je Mogelijkheden met HomeDNA – Neem Contact Met Ons Op!

We begrijpen dat elke onderneming uniek is. Daarom nodigen we je uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om jouw mogelijkheden met HomeDNA te bespreken. Transformeer je projecten en benut de kennis van HomeDNA om je te houden aan de regels van de Wet Kwaliteitsborging. Klik hier om contact op te nemen.

Wacht niet langer! Bereid je voor op de toekomst van de bouw met HomeDNA. Ontdek de kracht van kwaliteitsborging met ECI | HomeDNA – jouw partner in succesvolle bouwprojecten!

 

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.