homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates De webinars zitten erop! homeDNA

De webinars zitten erop!

17 december 2020

‘’Wat was het gaaf de afgelopen weken! We hebben zoveel tips & tricks kunnen delen met onze gebruikers.’’ is het eerste wat Ellenoor van der Knaap (Support en implementatie) zegt wanneer zij de nabespreking van de webinars aftrapt. Eileen van Galen (Implementatie en ontwikkeling) is het hier helemaal mee eens: ‘’Het was erg leuk om onze gebruikers op deze manier op weg te helpen. Daarbij was de opkomst wederom niet mis.’’

Normaal zijn zij altijd onderweg naar klanten, maar de afgelopen maanden was het schakelen geblazen en werd het tijd om het fysieke contact in te ruilen voor de online versie hiervan.

Onze hostessen Eileen en Ellenoor hebben vandaag het laatste webinar ‘Renovatie & Onderhoud’ gepresenteerd. De afgelopen weken zijn er zes webinars georganiseerd, waarvan vijf module specifieke webinars. De webinars stonden helemaal in het teken om de gebruikers van homeDNA het optimale uit het systeem te laten halen. Daarbij was het grote aantal deelnemers ook niet mis! Ruim 200 deelnemers waren van de partij en hebben één of meer webinars gevolgd.

Praktijkervaringen
Tenslotte zijn het de praktijkervaringen die de basis vormen voor verdere optimalisatie en uitbreiding van homeDNA! HomeDNA is erg gegroeid de afgelopen jaren, waardoor de tips & tricks zeker een toegevoegde waarde zijn geweest voor onze gebruikers. In samenspraak met onze gebruikers voeren wij daarom voortdurend nieuwe functies en optimalisaties door in het systeem. Iedere maand is er een update van het systeem en kunnen al onze gebruikers direct de nieuwe functies benutten.

HomeDNA is trots op iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de webinar reeks. We hopen dat er in 2021 ook weer fysieke bezoekjes kunnen plaatsvinden!

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.