homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates De vernieuwde Bouwkwaliteit App nu in de AppStore homeDNA

De vernieuwde Bouwkwaliteit App nu in de AppStore

20 juni 2017

Iedere maand vindt er een update plaats van de webapplicatie. Ook wordt ons scala van apps regelmatig actueel gehouden aan de praktijk. Voor de apps geldt een iets andere procedure: gebruikers kunnen de app bijwerken via de AppStore. Veel wijzigingen komen tot stand in overleg met onze gebruikers. Samen kijken we kritisch hoe praktijksituaties vertaald kunnen worden naar nieuwe functionaliteiten in het systeem. Gebruikers ontvangen altijd bijtijds informatie over updates en wijzigingen. Ook zijn de gewijzigde functies te vinden in een uitgebreide handleiding. Met ingang van deze week is de vernieuwde Bouwkwaliteit App bij te werken via de AppStore.

Een indruk van de functionaliteiten in de vernieuwde Bouwkwaliteit App

  • Bij iedere melding die wordt gemaakt, kan de stabu worden aangegeven. In de nieuwe versie is dit verplicht. Dit zorgt ervoor dat een melding sneller te onderscheiden is en bevordert ook de volledigheid van de rapportages in homeDNA.
  • Een korte doorlooptijd van meldingen bevordert de voortgang van de werkzaamheden. Bij het maken van een melding kun je daarom een gewenste oplosdatum invoeren. Om korte doorlooptijden te bevorderen is deze datum vanaf nu standaard ingesteld op zeven dagen na de melddatum. Uiteraard kan deze datum ook aangepast worden.
  • Ook zijn er nieuwe vraagtypen bij het onderdeel checklijsten.

Oplevering

Speerpunten van de Bouwkwaliteit App zijn kwaliteitsbewaking en veiligheid, maar de Bouwkwaliteit App wordt ook gebruikt voor het verrichten van de oplevering. Vanaf nu zijn er verschillende opleverformulieren voor koopwoningen, huurwoningen en renovatiewoningen. Het type woning is vooraf in te stellen. Zo worden er bij ieder type woning altijd passende vragen gesteld om de oplevering goed te kunnen documenteren.

Bij een aantal organisaties wordt de oplevering door kopersbegeleiders uitgevoerd. Vanaf nu hebben kopersbegeleiders ook toegang tot de app. Zij zien de functies die voor hen relevant zijn, zoals het onderdeel oplevering en de documenten, zoals keuzelijsten en tekeningen. Zo hebben zij alles bij de hand om de oplevering te kunnen begeleiden.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.