homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates De real life verkoopstand op je website homeDNA

De real life verkoopstand op je website

18 december 2018

Met de module Verkoop heb je grip op het verkoopproces van je (nieuwbouw)woningen. Om een snelle voortgang te stimuleren, ook in de vakantieperiode, is het van belang de beschikbaarheid van de woningen duidelijk te communiceren naar geïnteresseerden. HomeDNA helpt hierbij met de handige Kavelkaart API. Een API (application programming interface) stelt verschillende computersystemen in staat met elkaar te communiceren. In dit geval jouw projectwebsite met homeDNA. De stand van de verkoop kan hiermee worden verwerkt in de (interactieve) kavelkaart of woningzoeker op de website. Het beschikbare aanbod dus 24/7 helder in beeld.

Een woningzoeker met bouwnummergegevens op je website

Steeds vaker kiezen ontwikkelaars voor een interactieve kavelkaart op de projectwebsite. Het is immers een leuke en handige manier om je woningaanbod in beeld te brengen. Bij een interactieve kavelkaart wordt gebruik gemaakt van een of meerdere impressies van het blok of de wijk. De plek van een woning en de oriëntatie is daarmee erg duidelijk. Een kavelkaart is compleet als je specifieke gegevens per woning erin kunt raadplegen. Dit maakt het voor geïnteresseerden makkelijker om het totale aanbod te analyseren, woningen te vergelijken en de voorkeur voor een woning te creëren. Door gebruik te maken van de Kavelkaart API kun je de bouwnummer gegevens hanteren die in homeDNA worden gebruikt. Foutieve verschillen in gegevens tussen homeDNA en je website worden hiermee tot een minimum beperkt. Ook hoeven wijzigingen maar op één plek te worden doorgevoerd.

Realtime verkoopstand weergegeven in de woningzoeker

Als je project in verkoop is, is het voor geïnteresseerden waardevol om de stand van de verkoop te weten. Is hun favoriete woning nog beschikbaar of al onder optie? Welke alternatieven zijn er? Om de interesse van belangstellenden te behouden is het dus van belang om wijzigingen in de verkoopstand zo snel mogelijk openbaar te hebben. Door gebruik te maken van de API kun je de werkelijke stand van de verkoop weergeven in de woningzoeker/interactieve kavelkaart op de projectwebsite. De plek waar je de administratie bijhoudt, is dan gekoppeld met de kaart op de website. Naast de bouwnummer gegevens toont een woning in de kaart dan ook zijn beschikbaarheid, eventueel verhelderd met een opvallende kleur. Wijzigingen worden automatisch doorgevoerd. Dit scheelt jou tijd, voorkomt fouten en is een snelle en gemakkelijke manier om je klanten op de hoogte te brengen.

Implementeren en aan de slag

Ben je een gebruiker van homeDNA en wil je de kavelkaart op jouw website koppelen aan homeDNA? Neem dan contact op met de helpdesk. Zij kunnen je de technische documentatie aanleveren zodat je websitebouwer direct aan de slag kan. Handig en vooral waardevol tijdens de aankomende feest- en vakantiedagen. Voor vragen of extra uitleg is de helpdesk beschikbaar via 010 450 63 56 of info@homedna.nl.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.