homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates wet kwaliteitsborging

Al meer dan 150 inschrijvingen voor het webinar over kwaliteitsborging!

Het aftellen is begonnen voor het langverwachte webinar over de Wet Kwaliteitsborging, gepresenteerd door niemand minder dan Arjan Kleijer en Robin Kroon. Deze experts zullen je alles vertellen wat je moet weten over deze wetgeving en hoe je deze kunt toepassen in jouw vakgebied.

Een voorproefje van wat komen gaat

We hebben al een klein voorproefje gekregen van wat er op 5 maart besproken gaat worden. Arjan Kleijer van Bylaer, zal zijn waardevolle praktijkervaringen delen, zodat jij hier je voordeel mee kunt doen. Of je nu een doorgewinterde bouwer bent of net begint in het vak, deze informatie is onmisbaar voor iedereen die werkzaam is in de bouwsector.

Wanneer is het webinar?

Zorg ervoor dat je de datum vrijhoudt in je agenda: 05-03-2024 om 10:00 uur. Dit is een kans die je niet wilt missen! Het webinar belooft een schat aan waardevolle inzichten te bieden, direct vanuit de praktijkervaring van experts.

Schrijf je vandaag nog in!

Wil je erbij zijn om alles te leren over de Wet Kwaliteitsborging en hoe je deze kunt implementeren in jouw werk? Schrijf je dan vandaag nog in via de volgende link: inschrijflink. Zelfs als je niet in staat bent om op het geplande tijdstip deel te nemen, is het nog steeds de moeite waard om je in te schrijven. We sturen je namelijk achteraf een opname van het webinar toe, zodat je de waardevolle informatie op je gemak kunt bekijken.

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en te profiteren van de ervaringen van experts in de bouwsector. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een beter begrip van de Wet Kwaliteitsborging!

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.