homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates De dag van… Naomi

De dag van… Naomi

05 maart 2020

Naomi is voor onze klanten nog een onbekend gezicht, maar misschien niet voor lang…

Afstuderen bij homeDNA
Ik ben Naomi en ik zit momenteel in mijn vierde en laatste jaar van de opleiding Communicatie op het Windesheim. Sinds eind januari 2020 ben ik bezig met mijn afstudeerstage bij homeDNA en ik voelde me al snel thuis. Gedurende mijn stage ben ik voornamelijk bezig met mijn onderzoek. Daarnaast krijg ik steeds meer taken van de supportmedewerkers. De vraag die ik tijdens mijn stage ga beantwoorden is hoe homeDNA haar communicatiestrategie optimaal kan inzetten om iedereen te bereiken.

Veel leren
De woningbouwsector is voor mij (nog) een onbekende branche, maar wel super interessant. Ik vind het fijn om veel informatie te krijgen en toe te passen, zodat ik homeDNA en haar software steeds beter leer kennen. Ze zorgen er dan ook elke week weer voor dat ik nieuwe dingen leer en daadwerkelijk uitvoer. Dit vind ik erg leuk!

Tijd voor ontspanning
Naast mijn dagelijkse taken zorg ik er ook voor dat mijn collega’s niks tekort komen. Rond een uur of drie loop ik rond met een zak snoep en maak ik een kletspraatje. Op kantoor houden we ook van ontspanning en dus leg ik zo af en toe een puzzelstukje neer of probeer ik de bullseye te raken met darten. Het is namelijk ook wel eens goed om achter je scherm vandaan te zijn.

Sport als uilaatklep 
In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk in de weer met softbal. Ik speel al meer dan 10 jaar softbal bij de club UVV in Utrecht. Naast dat ik daar heel erg sportief en fanatiek kan zijn is het ook een sociaal uitje.

De komende maanden
Ik heb het onwijs naar mijn zin en kijk uit naar de komende maanden. Wie weet kom je een keer in gesprek met mij voor mijn afstudeeronderzoek. Tot dan! 😉

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.