homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates De dag van….. Ellenoor homeDNA

De dag van….. Ellenoor

02 augustus 2019

Eerder gaven we al een inkijkje in een werkdag van Eileen en Vivian. Dit keer is het de beurt aan een ander bekend gezicht, of in ieder geval een bekende stem: supportmedewerker Ellenoor van der Knaap. Ze neemt jullie mee op een gewone werkdag tijdens de bouwvak, want ook in deze periode werken wij iedere dag verder aan het systeem.

8.00 uur

 

Wat een luxe: ik woon op ongeveer een kwartiertje afstand van ons kantoor. Ik kan kiezen of ik het openbaar vervoer neem, op de fiets kom of op de scooter. De scooter deel ik, dus heel vaak wordt het ook de fiets. Vandaag maak ik het mijzelf makkelijk.

8:15 uur

 

‘s Ochtends nemen we vaak wel even de tijd om een kop koffie te drinken en te kletsen over de dingen die we buiten werktijd om allemaal doen. Op normale dagen zijn we vrijwel direct al druk met supportvragen per mail en telefoon. Maar omdat veel aannemers gesloten zijn tijdens de bouwvak, is de vraag naar support ook wat minder. Momenteel ben ik daarom vooral bezig met het uitwerken van nieuwe functionaliteiten. Bovendien zijn er nog een aantal ‘helpende hand-klussen’ voor gebruikers. Bij drukte of gebrek aan capaciteit bieden we onze gebruikers namelijk ook de mogelijkheid om invoer- en koppelwerkzaamheden aan ons uit te besteden. Tussendoor komen er per mail af en toe ook supportvragen binnen, die we zo snel en goed mogelijk proberen af te handelen.

12:30 uur: lunchtijd!

We proberen altijd gezamenlijk te lunchen. Op drukke dagen wil dit niet altijd lukken, maar nu tijdens de bouwvakperiode is samen eten wel zo gezellig!

14:00 uur: testen van nieuwe en gewijzigde functionaliteiten 

Uiteraard ontwikkelen we gewoon verder in deze periode. Zodra de developers een functionaliteit hebben aangepast, testen wij deze uitvoerig. Omdat ik ook kan staan achter mijn bureau. kies ik ervoor om dat een uurtje te doen!

15:00 uur: Heel even de benen en de armen strekken.

Een aantal keer per week daag ik iemand uit voor een potje tafeltennis. Wie durft vandaag?

16:00 uur: even afkoelen!

Uiteraard wordt er tijdens de warme dagen altijd gezorgd voor wat verkoeling!

17.30 uur: Voor vandaag zit het erop!

…..maar soms is het zo gezellig dat we nog potje gamen na werktijd.

In ons team heeft iedereen zo zijn eigen verantwoordelijkheden, maar tegelijkertijd delen we heel veel met elkaar. Juist doordat we precies weten van elkaar waar we mee bezig zijn, vormen we een hecht team. Mijn werkzaamheden wisselen dagelijks met het aantal supportvragen die er gesteld worden. Op basis daarvan wordt mijn dag eigenlijk bepaald. Daarnaast ben ik veel bezig met het uitwerken van nieuwe functionaliteiten. Bij onze maandelijkse update ben ik verantwoordelijk voor de nieuwsbrieven die dan verstuurd worden, het bijhouden van onze online handleiding en het informeren van de gebruikers die een functionaliteit hebben aangevraagd. Dit zorgt ervoor dat ik de dagen voor deze update druk ben met de voorbereidingen. Maar naast hard werken is er hier ook vaak tijd voor een leuk moment samen met je collega’s!

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.