homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Back to work met homeDNA!

Back to work met homeDNA!

31 augustus 2021

Welkom terug van de zomerbouwvak! Voor de meeste mensen zit het er weer op en wij hopen dat je een fijne tijd hebt gehad, goed uitgerust bent en vol enthousiasme je werk weer oppakt.

Woningdossier zomerbouwvak proof
Zoals bekend is, is het online woningdossier een waardevol instrument voor kopers/huurders en kopersbegeleiders. Het vormt namelijk een medium voor informatie, communicatie en voorpret.

Een groot aantal van onze klanten heeft de deuren van haar organisatie een paar weken geheel gesloten. Door middel van het online woningdossier konden zij hun klanten hier goed over informeren. Zij hebben het woningdossier dan ook zomerbouwvak proof gemaakt. Nu dat de bouwvak erop zit, is het belangrijk om dit weer aan te passen. Denk hierbij aan de tekstpagina in het woningdossier, welke je gemakkelijk kunt deactiveren. Ook een introductietekst bij bijvoorbeeld het onderdeel ‘Postvak In’ en ‘Reparaties’ moet niet vergeten worden. Zo weten de kopers en bewoners dat de organisatie weer bereikbaar is.

Updates juli en augustus
Wij hebben de afgelopen weken niet stil gezeten en hebben homeDNA in de maand juli en augustus weer flink geüpdatet. Onze klanten zijn voorzien van alle informatie wat betreft homeDNA, zodat zij weer met een frisse start kunnen beginnen.

Update agenda 2021
Elke maand wordt homeDNA geüpdatet. Dit doen we iedere tweede dinsdag van de maand, om 06:00 uur, zodat zo min mogelijk gebruikers hier last van ondervinden. Als de update is uitgevoerd kan iedereen gebruik maken van de nieuwe functionaliteiten. Hieronder tonen wij een overzicht van de aankomende updates die in 2021 nog gaan plaatsvinden.

De updates zijn op de volgende data:
– Dinsdag 14 september 2021
– Dinsdag 12 oktober 2021
– Dinsdag 9 november 2021
– Dinsdag 14 december 2021

Woningdossier inzetten op eigen projecten
Ben je benieuwd hoe jij het woningdossier zelf kunt inzetten op eigen projecten? Neem contact op met de helpdesk. Zij kunnen je persoonlijk meer uitleg geven over de mogelijkheden. 
E | info@homedna.nl T | 010 – 450 63 56

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.