homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates 24:7 de voortgang in beeld- stand van de verkoop

24/7 de voortgang in beeld: stand van de verkoop

10 februari 2022

Voor doelgerichte marketingacties voor de verkoop is het van belang om grip te hebben op de stand van de verkoop.

In de beginfase van een nieuwbouwproject bieden enquêtes en een locatiekaart je houvast bij marketingacties. Ook maak je eenvoudig mailings met inzichtelijke statistieken. Het handige woningdossier per klant en per pand maakt het mogelijk om met het eigen verkoopteam of in samenwerking met makelaars de verkoop of verhuur efficiënt te laten verlopen. Doordat je in één systeem werkt, zorg je ervoor dat alle betrokkenen altijd de realtime voortgang bij de hand hebben, van één of meerdere projecten.

Stand van de verkoop
Met de module Verkoop regel je het hele verkooptraject, van geïnteresseerde tot koper. In homeDNA heb je dan ook een onderdeel waar je de stand van de verkoop kunt bekijken. In één oogopslag zie je het aantal verkochte/verhuurde woningen, de woningen die onder optie zijn en waar bijvoorbeeld een tekenafspraak voor is gemaakt. Deze informatie is per project of van meerdere/alle projecten algeheel in te zien. De stand van de verkoop wordt weergegeven middels een staafdiagram en een tabel. Er is een staaf voor de statussen ‘Verkocht’, ‘Geleverd’, ‘Getekend KAO’, ‘Onverkocht’, ‘Tekenafspraak’, ‘Verkocht onder voorbehoud’, ‘Optie’ en ‘Vrij’.

De stand van de verkoop toont standaard de gegevens van vandaag. Om de gegevens van een dag uit het verleden of van een bepaalde periode in te zien kun je gebruik maken van de filters. Naast dat je de actuele stand van één project kunt inzien, kun je dit ook voor meerdere projecten tegelijkertijd die in verkoop staan. Je hebt dan één overzicht voor al je projecten.

Hoe handig dat je de voortgang van de stand van de verkoop 24/7 in beeld hebt! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! info@homedna.nl of 010 – 450 63 56.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.