homeDNA is onderdeel van Treetop
Sluiten

Klassikale training Wet kwaliteitsborging

Door middel van deze training voldoen onze gebruikers straks aan de Wet kwaliteitsborging en zijn ze goed voorbereid!

Details
De klassikale trainingen zijn bekend! Wist jij dat de Wkb per 1 januari 2023 gaat gelden voor zowel het bouwen van nieuwe bouwwerken als voor het verbouwen van bouwwerken die aan gevolgklasse 1 voldoen? Daarom zorgen wij er binnen treetop voor dat onze gezamenlijke klanten klaar zijn voor de Wkb. Ze zijn al erg goed op weg! Door middel van klassikale trainingen die wij organiseren, leren zij alle fijne kneepjes van de Bouwkwaliteit module en kunnen zij gemakkelijk de kwaliteit vastleggen wat er van hen verwacht wordt. Daarmee voldoen ze straks aan de Wet kwaliteitsborging en zijn ze goed voorbereid!

Het programma van de training

Door middel van deze klassikale training leren onze gebruikers alle fijne kneepjes van de Bouwkwaliteit module en kunnen zij gemakkelijk de kwaliteit vastleggen wat er van hen verwacht wordt. Daarmee voldoen ze straks aan de Wet kwaliteitsborging en zijn ze goed voorbereid!
12:45 - 13:00 Welkom
13:00 - 13:30 Introductie
13:30 - 14:30 Presentatie
14:30 - 14:45 Pauze
14:45 - 16:00 Praktijk
Laat je overtuigen door een demo Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen het bij je in!
Contact

homeDNA
Rhijnspoor 227
2901LB Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010-450 63 56
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.